Priser & Tjänster

 

Varje familj har sina egna unika behov och önskemål och vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose familjens behov. Oavsett om man som familj behöver hjälp med hämtning från förskolan/ skolan, avlastning för att få möjlighet till egentid eller hjälp med barnpassning för att kunna kombinera karriär och familjeliv kan vi hjälpa er . 

 

Vinterkampanj!

Nu är priset för nya familjer endast 169kr/tim efter RUT-avdrag

Ansök här

 

 

logomakr_8sdglcPriset för barnvakt är 180kr/tim efter RUT-avdrag oavsett tid på dygnet

logomakr_8sdglcAnlitar ni barnvakt  25 tim/vecka (100 tim/månad) eller mer så är priset 170kr/tim efter RUT-avdrag

logomakr_8sdglc

Anlitar ni barnvakt 35 tim/vecka (140 tim/månad) eller mer så är priset 160kr/tim efter RUT-avdrag

logomakr_8sdglcVi debiterar minst 2,5 timmar/tillfälle för att det ska vara värt för barnvakten

logomakr_8sdglcVid storhelger* +30kr/tim, dvs 210kr/tim

logomakr_8sdglcBetalning faktureras månaden efter

* Storhelger: julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton, nyårsdagen, långfredag, påskafton, annandag påsk, valborg, midsommarafton, midsommardagen

Våra vanligaste barnvaktstjänster

Heltid- eller deltidsbarnvakt

Barnvakten tar hand om barnen under dagen när föräldrarna arbetar eller behöver avlastning. Barnen kan känna sig lugna och trygga i sin hemmiljö tillsammans med barnvakten. Barnvakten ser till att barnen har det bra och besöker t.ex. öppna förskolan, går till lekplatsen eller är hemma och leker.

 

Eftermiddagsbarnvakt 

Barnen hämtas på eftermiddagen på förskolan eller skolan av barnvakten och de går hem tillsammans för en stunds lek och mys. Barnvakten lagar kanske någon enklare middag innan föräldrarna kommer hem. Ibland hjälper barnvakten till med nattning om föräldrarna kommer hem sent.

Kvällsbarnvakt

Barnvakten tar hand om barnen om föräldrarna vill kunna gå ut och äta på kvällen eller liknande. Barnen kan känna sig lugna och trygga i sin hemmiljö och med en person de trivs med. Barnvakten lagar kanske någon enklare kvällsmat och leker med barnen en stund innan nattningen.

Enstaka uppdrag

Ibland kan man som familj endast behöva hjälp under ett speciellt tillfälle, t.ex. på bröllopsdagen, annan tillställning eller om vardagen kräver extra hjälp någon gång. Vi kan då hjälpa er med detta. De barnvakter som tar dessa uppdrag är sedan tidigare anställda av oss och noga kontrollerade så att ni kan känna er trygga och lugna att de tar hand om barnen på bästa sätt.

Kostnaden för enstaka uppdrag är 200kr/tim efter RUT-avdrag och vi debiterar minimum 5 timmar/uppdrag. En avgift på 1000kr debiteras om uppdraget avbokas.

 

Så fungerar RUT-avdraget

RUT-avdraget uppgår till 50 000kr per person och år. I ett hushåll med två personer kan således 100 000kr nyttjas i RUT-avdrag. RUT-avdraget innebär att en person kan köpa hushållsnära tjänster för upp till 100 000kr per år och få tillbaka upp till 50 000kr. Kostnaden  för att anlita Barnvakten Stockholm är 360kr per timma men familjen faktureras endast halva priset, det vill säga 180kr per timma, genom nyttjandet av RUT-avdraget.

Är ni osäker om ni får nyttja RUT-avdraget eller om ni vill ha mer information läs mer på skatteverkets hemsida.

 

 

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillgodose ert behov.

Kontakta oss idag